Search
#universitimalaysiasarawak

#universitimalaysiasarawak

1,866 Media

Hashtag universitimalaysiasarawak on Instagram

ADS

PREMIUM SPEK (MADE IN KOREA)Banyak korang yg tanya nak spek korea yg ori macam yg ni kan.Spek ori korea ni kalau kat kedai setia alam mall tu dah

PROMOSI HARI RAYA BERMULA 22 APRIL 2019TAMAT 22 MEI 2019TARIKH AKHIR PENGHANTARAN pos lajuUtk dapat sebelom hari raya ialah 22 mei .Bg korang yg

‘The Confessions of a Bukkuholic’ - 2nd post ~ 6 bulan hingga 1 tahun sebelum daftar PhD..check it out guys!☺️ #phdmalaysia #studentphd

ADS

Hi guys..i’m back from the long hiatus☺️introducing to u my 1st ever blog ‘ The Confessions of a Bukkuholic’. I will share with u guys my

Spek spek trendy untuk sambut raya ni biasa akan available musim perayaan.So bg yg nak guna pada musim raya nnti kena cepat grabSpek spek ni semua

India? Cina? Melayu? Atau lots of mix?. Perbezaan bangsa mahupun agama bukanlah penghalang untuk anda menyertai anggota Kor SUKSIS UNIMAS.Maklumat

ADS

Ingin kelihatan bergaya? Sado? Dan bertenaga?Sertailah kami Kor SUKSIS Universiti Malaysia Sarawak yang akan menjelang tidak lama lagi.Pra-

Spek spek trendy untuk sambut raya ni biasa akan available musim perayaan.So bg yg nak guna pada musim raya nnti kena cepat grabSpek spek ni semua

Ingin menjadi salah satu anggota Kor SUKSIS UNIMAS?Pengambilan Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi Universiti Malaysia Sarawak akan menjelang tidak

PROMOSI HARI RAYA BERMULA 22 APRIL 2019TAMAT 22 MEI 2019TARIKH AKHIR PENGHANTARAN pos lajuUtk dapat sebelom hari raya ialah 22 mei .Bg korang yg

Spek spek trendy untuk sambut raya ni biasa akan available musim perayaan.So bg yg nak guna pada musim raya nnti kena cepat grabSpek spek ni semua

Spek spek trendy untuk sambut raya ni biasa akan available musim perayaan.So bg yg nak guna pada musim raya nnti kena cepat grabSpek spek ni semua

Salam Unimas ku gemilang💕SALAM RAMADHAN KAREEM daripada kami warga Kor SUKSIS UNIMAS.Semoga Ramadhan 1440/2019 ini melimpahkan kerahmatan kepada

ADS

Spek spek trendy untuk sambut raya ni biasa akan available musim perayaan.So bg yg nak guna pada musim raya nnti kena cepat grabSpek spek ni semua

💕💕Tag BabySayang yg suka merah💕💕.say Hello to NEO 4🐣.Jom guys rebut free gift😍😍↘️Lanyard↘️Keychain↘️Stokin.

💕💕Tag BabySayang yg suka pink💕💕.say Hello to NEO 4🐣.Jom guys rebut free gift😍😍↘️Lanyard↘️Keychain↘️Stokin.

[MEGAH 2019●Anugerah Jemari Emas].I'm speechless. Thank you so much❤😭Bless all of your kind souls!💕............. #megah

ADS

Spek spek trendy untuk sambut raya ni biasa akan available musim perayaan.So bg yg nak guna pada musim raya nnti kena cepat grabSpek spek ni semua

Spek spek trendy untuk sambut raya ni biasa akan available musim perayaan.So bg yg nak guna pada musim raya nnti kena cepat grabSpek spek ni semua

Spek spek trendy untuk sambut raya ni biasa akan available musim perayaan.So bg yg nak guna pada musim raya nnti kena cepat grabSpek spek ni semua

Spek spek trendy untuk sambut raya ni biasa akan available musim perayaan.So bg yg nak guna pada musim raya nnti kena cepat grabSpek spek ni semua

PROMOSI HARI RAYA BERMULA 22 APRIL 2019TAMAT 22 MEI 2019TARIKH AKHIR PENGHANTARAN pos lajuUtk dapat sebelom hari raya ialah 22 mei .Bg korang yg

Club master ni mmg wajib utk setiap jejaka yg minat spek😃😀Sebab style mi mmg ngam sangat kat semua bentuk mukaCecepat whatsapp byputerii

Banyak yg tanya nak cari spek plastik bulat tapi nak yg flexi dan frame nipis,ni dia stock baru sampai jeSize pon tak besar,comel je😁Tudung pon

PROMOSI HARI RAYA BERMULA 22 APRIL 2019TAMAT 22 MEI 2019TARIKH AKHIR PENGHANTARAN pos lajuUtk dapat sebelom hari raya ialah 22 mei .Bg korang yg

Jom tinjau spek spek yg mmg sangat popular masa kiniSize 47Jangan risau size semua comel je mmg tak kembang tudung😁😁 3 stepsPilih spekBg

Baru restock Transparent pink(latest edition)Spek spek ni mmg korang minat semua size comel je size 46 je😁Korang nak yg size kecik kan?Cecepat

ADS

Pink transparentSize 46Ada yg ragu ragu takut guna spek byputerii murah sangat takut guna 2 hari da patah dan sanggup beli yg mahal mahal kat

PROMOSI HARI RAYA BERMULA 22 APRIL 2019TAMAT 22 MEI 2019TARIKH AKHIR PENGHANTARAN pos lajuUtk dapat sebelom hari raya ialah 22 mei .Bg korang yg

Transparent goldYg ni mmg jenis untuk muka tak besar tapi berbentuk bulat😁😁Bila put on to your face muka nampak memanjang sedikit😉 #uitm

PROMOSI HARI RAYA BERMULA 22 APRIL 2019TAMAT 22 MEI 2019TARIKH AKHIR PENGHANTARAN pos lajuUtk dapat sebelom hari raya ialah 22 mei .Bg korang yg

Apa beza photogray dengan blue coating tu ea?Oo ok.Photogray tu lens nye akan bertukar gelap kalau kita berdiri di bawah cahaya matahari atau tepi

Apa beza photogray dengan blue coating tu ea?Oo ok.Photogray tu lens nye akan bertukar gelap kalau kita berdiri di bawah cahaya matahari atau tepi

Alhamdulillah .- RepostBy @ajakshiro: "Terima kasih daun keladi pelajar2 Unimas..Ada waktu kita jumpa lagi..Now nak cari laksa Sarawak jap😁.

Terima kasih daun keladi pelajar2 Unimas..Ada waktu kita jumpa lagi..Now nak cari laksa Sarawak jap😁.terima kasih yg share video ni✌️.

ADS

#Repost @nurulzafiraha• • • • • •Dalam kepimpinan yang memberi teladan yang sempurna, baginda Rasulullah SAW adalah contoh yang sangat

Flexi square size 46 plg kecilFlexible dan tahan lasakJenis ni sesuai utk yg muka bulat😁😁Confirmed tudung tak kembang dan tahan bertahun

Apa beza photogray dengan blue coating tu ea?Oo ok.Photogray tu lens nye akan bertukar gelap kalau kita berdiri di bawah cahaya matahari atau tepi

PREMIUM SPEK (MADE IN KOREA)Banyak korang yg tanya nak spek korea yg ori macam yg ni kan.Spek ori korea ni kalau kat kedai setia alam mall tu dah

PREMIUM SPEK (MADE IN KOREA)Banyak korang yg tanya nak spek korea yg ori macam yg ni kan.Spek ori korea ni kalau kat kedai setia alam mall tu dah

1spec rm40Power + silau rm110Warranty bingkai 2 x.Bluecoating rm210Photogrey rm180Bluecoating + photogrey + power + silau = rm350. #uitm

ADS