Search
#shqiptar

#shqiptar

229,872 Media

Hashtag shqiptar on Instagram

ADS

“Ju mund t’i këpusni të gjitha lulet, por nuk mund ta ndalni ardhjen e pranverës.” - Pablo Neruda 👉Follow @akropoliiri👈 #akropoliiri

ADS
ADS

𝕱𝖔𝖑𝖑𝖔𝖜 @prishtinanews 𝖋𝖔𝖗 𝖒𝖔𝖗𝖊! 🇦🇱Për ato qe nuk e din pse jan flamujt shqiptar gjat rruges nga

Phii... Ne nuk na lënë rehat të flemë në shtëpi 😂😂😂👊

ADS

Chicken fettuccine 😋pul me fedeqini Perbersit 1 kg mish pules coptuar 2 qep 3 thelba huder 2 lug veget 1 lug byber te zi400gm ajk 200 gm

2016.04 Throwback - The Release of Rocksmith - Black Label Society song pack: "Stillborn", "Suicide Messiah", and "Overlord" 😆🎸😍 #Musician

ADS

ᏉⅈՏⅈͲ ᗅℒℬᗅℕⅈᗅ❤️ #albanie  #albania  #visit  #tourisme  #tourism  #welcome #tirana  #tiranacity  #vacances  #plage  #beach 

ᏉⅈՏⅈͲ ᗅℒℬᗅℕⅈᗅ❤️😋 #albanie  #albania  #visit  #tourisme  #tourism  #welcome #tirana  #tiranacity  #vacances  #plage 

ᏉⅈՏⅈͲ ᗅℒℬᗅℕⅈᗅ❤️ #albanie  #albania  #visit  #tourisme  #tourism  #welcome #tirana  #tiranacity  #vacances  #plage  #beach 

ᏉⅈՏⅈͲ ᗅℒℬᗅℕⅈᗅ❤️ #albanie  #albania  #visit  #tourisme  #tourism  #welcome #tirana  #tiranacity  #vacances  #plage  #beach 

🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 #ademjashari #shqiptar #kosova #kosovaisalbania #kosovaeshtshqipni #shqipe #hero

ADS

- Vullneti per te fituar, deshira per te patur sukses, nevoja per te arritur potencialin tend te plote… keta jane celesat qe do te te hapin deren

ADS

Took Behar roller skating for the first time ever in his life last night! And I was so impressed, he did so good - seriously. Most people get pretty

ADS

Always the latest modelsContact us on direct for more info ℹ️ ............................ #shqip #albania #tirana

🖼Porositni foton tuaj me pelhure dhe kornize druri tani në +38344200018 ose duke na shkruar ne DM 🛵Ua sjellim në shtepi falas brenda 24 orëve